HEOBS: geen schulden, minder zorgen

Uw financiƫle leven weer op de rit krijgen?

Vraag vrijblijvend advies

Electronische uitwisseling, minder papieren rompslomp

Digitaal betekent snel en goed, ook als het om uw financiële huishouding gaat.

Voor u heeft digitaal werken grote voordelen. Om te beginnen kunt u uw nota’s inscannen en deze ons per e-mail toesturen. Wij zorgen dan voor betaling. Iedere maand krijgt u via de e-mail een PDF met daarin uw maandoverzicht: wat is er op uw rekening bijgeschreven en wat is er betaald? Heeft u geen e-mail, dan stuurt u ons uw rekeningen gewoon per post en krijgt u uw maandoverzicht keurig in de brievenbus.

In 2015 krijgt u op onze website een eigen gebied waar wij uw inkomsten en uitgaven bijhouden. U kunt uw nota’s dan zelf thuis inscannen en uploaden. Dat kan rechtstreeks op onze website maar ook via een speciale app op uw smartphone. Uw gebied is van u; anderen hebben daar niets te zoeken. Daarom krijgt u een eigen wachtwoord en inlogcode.

Het voordeel van digitaal werken is om te beginnen de snelheid: we reageren als het kan binnen 24 uur op uw e-mail.  Straks bent u online precies op de hoogte van uw financiële situatie. Daarnaast komen er minder fouten voor en heeft u voortdurend controle. Dat brengt rust in huis.