HEOBS: geen schulden, minder zorgen

Uw financiƫle leven weer op de rit krijgen?

Vraag vrijblijvend advies

Hulp bij schulden particulier

Heeft u hulp nodig bij schulden? Wij helpen u graag met het oplossen van uw financiële problemen.  Neem contact op met onze adviseurs om de mogelijkheden te verkennen.

HEOBS biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om hulp bij schulden voor particulieren. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende diensten die wij bieden.

Hulp bij schulden particulier HEOBS

Heeft u hulp nodig bij schulden?
Vraag vrijblijvend advies

Voorlichting en advies

Krijg zelf weer controle over uw financiële situatie met voorlichting en advies van één van onze adviseurs. Wij adviseren u omtrent uw fianciële situatie, zodat u weer grip op de zaak krijgt. U blijft zelf in beheer over uw financiën en financiële beslissingen. Klik hier voor meer informatie.

Budgetbegeleiding

Verkrijg en behoud de controle over uw financiële huishouding. Met budgetbegeleiding beheert u zelf uw financiën. Onze adviseurs staan u in raad en daad bij, zodat u weloverwogen beslissingen kunt maken met betrekking tot uw financiën. Klik hier voor meer informatie.


Budgetbeheer

Soms lukt het niet om de financiën op eigen kracht op de rit te houden. In dat geval biedt budgetbeheer een mogelijke uitkomst. Met budgetbeheer krijgt u namelijk hulp van professionals en worden de financiën voor u beheerd. Uw (financiële) welzijn staat altijd vooropgesteld. Klik hier voor meer informatie.

Schuldhulpverlening

Stapelen de schulden zich op en bent u het overzicht kwijt? Als u (problematische) schulden heeft en het overzicht verloren bent over uw financiën is het zaak om hulp in te schakelen. Met schuldhulpverlening probeert HEOBS samen met uw schuldeisers uw schulden op te lossen door middel van een vrijwillige schuldhulpregeling. Klik hier voor meer informatie.

Beschermingsbewind

Het kan zijn dat u niet (meer) in staat bent om uw fianciën zelf te regelen. Dit kan komen door psychische of lichamelijke klachten. Beschermingsbewind is bedoeld om u te beschermen tegen misbruik en om uw financiële huishouding weer onder controle te krijgen. Heeft u ook behoefte aan hulp bij schulden? Klik hier voor meer informatie.

Belastinghulp

Heeft u om wat voor reden dan ook moeite met het doen van uw belastingaangifte over uw inkomen? Wij verzorgen met zorg en aandacht uw belastingaangifte, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onvoorziene kosten. Ook verzekeren wij u ervan wij uw belastingaangifte doen met maximaal resultaat, zodat u krijgt waar u recht op heeft. Klik hier voor meer informatie.

Financiële nazorg

Financiële nazorg is de laatste stap naar financiële zelfredzaamheid. Veel van onze dienstverleningen sluiten het traject af met financiële nazorg. Wanneer deze laatste stap met succes wordt doorlopen wordt men door de rechtbank financieel zelfredzaamverklaard. Iets waar u trots op mag zijn en de rest van uw leven profijt van zult hebben! Klik hier voor meer informatie.