HEOBS: geen schulden, minder zorgen

Uw financiƫle leven weer op de rit krijgen?

Vraag vrijblijvend advies

Over HEOBS

VISIE HEOBS

HEOBS staat voor Hulp En Ondersteuning Bij Schulden. Wij richten ons op mensen die financiële problemen hebben of die dreigen te krijgen. Met preventieve en oplossende diensten: voorlichting, advies, budgetbegeleiding, budgetbeheer, bewindvoering, schuldhulpverlening en nazorg.

Onze klantfocus is: rust en vertrouwen in een financieel zorgeloos leven.

De schuldenproblematiek voor burgers / consumenten neemt toe: mensen raken hun baan kwijt, worden gekort op hun pensioen, zien hun huis "onder water" verdwijnen of geven gewoonweg teveel uit.

Dit geeft overlast. Op de eerste plaats uiteraard voor de mensen zelf. Daarnaast voor hun werkgever: medewerkers met schuldproblemen melden zich vaker ziek en presteren minder. Ook worden er beslagen op loon gelegd, dat extra werk geeft voor de HRM-afdelingen. Ook voor hun schuldeisers: betalingen komen te laat of helemaal niet. Gemeenten en intermediaire organisaties als zorginstellingen, het maatschappelijk werk, de GGZ en de Jeugdzorg bieden hulp waar ze kunnen.

HEOBS ondersteunt gemeenten, werkgevers, crediteuren en intermediaire organisaties. Aan de hand van een vergaand geautomatiseerd schuldhulpsysteem dat staat voor transparantie, kwaliteit, snelheid en nauwgezette procesbeheersing, tegen lage kosten.