HEOBS: geen schulden, minder zorgen

Uw financiƫle leven weer op de rit krijgen?

Vraag vrijblijvend advies

Voorlichting en advies

Heeft u moeite om uw financiële situatie goed op de rit te krijgen? Dan bent u zeker niet de enige. Het kan namelijk erg lastig zijn om de financiële huishouding op orde te houden. Helemaal als er sprake is van zware lasten of schulden. Wanneer uw financiële problemen u teveel worden helpen wij u graag met voorlichting en advies.

Financiële voorlichting en advies

HEOBS helpt, zonder dat er sprake hoeft te zijn van beschermingsbewind of budgetbeheer. Met advies en voorlichting bij schulden of zware lasten helpen wij u om weer grip op de zaak te krijgen, terwijl u zelf de controle houdt over uw financiën en financiële beslissingen.
  • Met voorlichting en advies zorgen wij ervoor dat u:
  • Inzicht krijgt in uw financiële situatie
  • Overzicht krijgt van het totaalbeeld
  • Financiële zelfredzaamheid kunt bereiken
Heeft u behoefte aan voorlichting en advies op uw situatie? Neem dan contact op en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

Inzicht krijgen in uw financiële situatie

Door onze voorlichting en adviezen over uw financiën krijgt u meer inzicht én overzicht in uw financiële situatie. Zo krijgt u een duidelijk beeld van uw vaste lasten, variabele kosten en bestedingsruimte, waarmee u maandelijks te maken krijgt. Tevens leggen we uit hoe u de kwartaal, halfjaarlijkse en jaarlijkse kosten kunt aanpakken.

Laat u door onze deskundigen adviseren over hoe u om kunt gaan gaan met kosten, uitgaven of eventuele schulden waarmee u te maken heeft. Wij helpen u bovendien met het stellen van financiële prioriteiten en hoe u uw financiële zorgen de baas kunt worden. Het eist wel discipline van uzelf.

Overzicht van uw financiële totaalbeeld

Overzicht in uw financiële zaken is niet alleen belangrijk, maar ook prettig voor uw gemoedstoestand. Het brengt rust en neemt stress weg wanneer u de financiële prioriteiten duidelijk voor ogen heeft. Wij helpen u graag om een overzicht te krijgen van uw financiële totaalbeeld, zodat u weer controle krijgt over uw geldzaken.

Financiële zelfredzaamheid

Het doel van voorlichting en advies is om ervoor te zorgen dat u op uw eigen benen kunt blijven staan als het gaat om financiële zaken. Een betere financiële zelfredzaamheid is het doel waar we samen naartoe werken.

Wilt u financiële zelfredzaamheid bereiken? Neem dan contact op en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

Tijdens het gesprek kunnen we in overleg vaststellen, dat een andere aanpak nodig is. Dat kan Budgetbeheer, eventueel met Schuldregeling zijn. Of zelfs Bewindvoering, eventueel met Schuldregeling.